Industrieweg 5

5262 GJ Vught

• Kantoorruimte beschikbaar vanaf ca. 115 m² tot ca. 415 m²
• Nette opgeleverde kantoorruimte
• Energielabel A

Algemeen
Nette kantoorruimte gelegen op de verdieping(en). De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt ca. 805 m², waarvan reeds 390 m² is verhuurd. Er is hier qua te huren metrage veel mogelijk, dit vanaf een kleinere kantoorunit van ca. 115 m², tot twee bouwlagen van totaal ca. 415 m² kantoorruimte. Dit kantoorgebouw waar het gehuurde deel van uitmaakt beschikt over een energielabel A !

Locatie
Het goed zichtbare kantoorgebouw waar de bouwlagen deel van uit maken is gelegen aan een doorgaande weg op bedrijventerrein “De Baarzen” te Vught. Dit bedrijventerrein is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Eindhoven-Amsterdam) en de N65 (Tilburg).

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met openbaar en eigen vervoer is dus goed te noemen. Op korte loopafstand van het gebouw is er een bushalte gelegen. Vught heeft tevens een eigen NS-treinstation. Parkeergelegenheid voor de auto is er voldoende op eigen- en openbaar terrein.

Vloeroppervlakte
Zoals gezegd kunnen twee bouwlagen gehuurd worden (eerste verdieping en gedeelte van de tweede verdieping), dus totaal ca. 415 m², maar de tweede verdieping kan ook in delen gehuurd worden. Te weten een unit van ca. 115 m².

Resume :
Eerste verdieping : totaal ca. 300 m² kantoorruimte
Tweede verdieping : unit van ca. 115 m²

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes kennen een nagenoeg turn-key opleveringsniveau. Oftewel breng uw kantoormeubilair mee en u kunt aan de slag! De kantoorunit op de tweede verdieping beschikt over een eigen pantry. De toiletten op de tweede verdieping zijn op de gang en dan dus voor gezamenlijk gebruik. Het gehuurde is per lift bereikbaar, en is tevens voorzien van een airco- en luchtbehandelingsinstallatie.

Parkeren
Op eigen en openbaar terrein is in voldoende mate parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Kantoor
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
Kantoorruimte eerste verdieping
Unit 300 m² / € 3.250,-- per maand te vermeerderen met de geldende BTW

Kantoorruimte tweede verdieping
Unit 115 m² / € 1.250,-- per maand te vermeerderen met de geldende BTW

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 12,- per m² per jaar excl. BTW, exclusief het energieverbruik van het gehuurde en betreft alle voorkomende installatie- en onderhoudskosten van het gehuurde (onder andere de schoonmaakkosten van de algemene ruimten).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Download voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

  Reageer op Industrieweg 5   Anderen bekeken ook

   Boterhoek 177

   Boterhoek 177

   Best

   De Grote Beer 9

   De Grote Beer 9

   's-Hertogenbosch

   Boterhoek 86

   Boterhoek 86

   Best