Kantoorruimte

U zoekt een professionele kantooroplossing. Representatief, goed bereikbaar en een fijne werkplek voor uw medewerkers. Wij hebben een breed aanbod aan kantoorruimte. Staat uw ideale locatie daar nog niet tussen? Dan helpen wij u graag om die te vinden.

Winkelruimte

Niet alleen de locatie van een winkel is van groot belang, ook de beleving. Past de uitstraling van de ruimte bij uw winkelconcept? Heeft u voldoende ruimte voor bevoorrading en opslag? Op basis van uw specifieke wensen zoeken wij de ideale winkelruimte.

Bedrijfsruimte

Of het nu om productie, handel of logistiek gaat, u wilt ruimte om te ondernemen. Dus zoekt u bedrijfsruimte die flexibel is en meegroeit met uw onderneming. Wij denken graag mee over een toekomstbestendige oplossing.

Beleggingsvastgoed

Vastgoed is een belangrijk element in de portefeuille van institutionele en particuliere beleggers. Wilt u investeren in commercieel vastgoed, dan adviseren wij u graag. Of het nu gaat om de opbouw of de samenstelling van uw vastgoedportefeuille, wij staan u met raad en daad terzijde. Wij vernemen graag van u.