Over ons

Valks Bedrijfsmakelaars

Valks Bedrijfsmakelaars is al meer dan 20 jaar actief in de regio Den Bosch. Wij bemiddelen bij de aanhuur en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten en bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten.

Het bedrijf is opgericht door Erwin Valks, een makelaar in hart en nieren, met een sterke voorliefde voor zakelijk vastgoed.

profiel_Erwin-27

“Ik houd van ondernemen en ondernemers en ken de vele factoren die meespelen in bedrijfshuisvesting. In de bedrijfsmakelaardij draait het altijd om een afweging van verschillende belangen, inzicht in economische ontwikkelingen op de korte en langere termijn en een goede balans tussen lef en zekerheid. Die complexiteit zie ik als een mooie uitdaging.”

Wij worden gewaardeerd als een deskundige en betrouwbare businesspartner, die snel kan schakelen.  Behalve over vakkennis en jarenlange ervaring beschikken wij over een sterk regionaal netwerk. Dat betekent dat wij uitstekend zicht hebben op vraag en aanbod in de actuele vastgoedmarkt.

Valks Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) en RM gecertificeerd.

Professioneel

We staan bekend als een deskundige en betrouwbare businesspartner

Snel schakelen

Wij handelen zorgvuldig, maar kunnen snel schakelen

Sterk regionaal netwerk

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als bedrijfsmakelaar in Den Bosch en omgeving