Industrieweg 5A

5262GJ Vught

Huurprijs
€ 140,- per m2 excl. BTW.

• Kantoorruimte beschikbaar vanaf ca. 300m2, eventueel kleine metrage vanaf ca. 120m2 bespreekbaar
• Nette opgeleverde kantoorruimte
• Energielabel A

Algemeen
Nette kantoorruimte gelegen op de verdieping. De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt ca. 805 m², waarvan reeds 505m² is verhuurd. Dit kantoorgebouw waar het gehuurde deel van uitmaakt beschikt over een energielabel A !

Locatie
Het goed zichtbare kantoorgebouw waar de bouwlagen deel van uit maken is gelegen aan een doorgaande weg op bedrijventerrein “De Baarzen” te Vught. Dit bedrijventerrein is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Eindhoven-Amsterdam) en de N65 (Tilburg).

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met openbaar en eigen vervoer is dus goed te noemen. Op korte loopafstand van het gebouw is er een bushalte gelegen. Vught heeft tevens een eigen NS-treinstation. Parkeergelegenheid voor de auto is er voldoende op eigen- en openbaar terrein.

Vloeroppervlakte
Zoals gezegd kunnen twee bouwlagen gehuurd worden (eerste verdieping en gedeelte van de tweede verdieping), dus totaal ca. 415 m², maar de tweede verdieping kan ook in delen gehuurd worden. Te weten een unit van ca. 115 m².

Resume :
Eerste verdieping: totaal ca. 300 m² kantoorruimte, waarvan kleine metrage vanaf ca. 120m2 bespreekbaar

Opleveringsniveau
De kantoorruimte kent een nagenoeg turn-key opleveringsniveau. Oftewel breng uw kantoormeubilair mee en u kunt aan de slag! Het gehuurde is per lift bereikbaar, en is tevens voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie.

Parkeren
Op eigen en openbaar terrein is in voldoende mate parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Kantoor
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
Kantoorruimte eerste verdieping
Unit 300 m² / € 2.875,– per maand te vermeerderen met de geldende BTW, en voorschot service- en energiekosten.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 12,- per m² per jaar excl. BTW, exclusief het energieverbruik van het gehuurde en betreft alle voorkomende installatie- en onderhoudskosten van het gehuurde (onder andere de schoonmaakkosten van de algemene ruimten).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Download voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

Reageer op Industrieweg 5A  Anderen bekeken ook

  Molenhoekpassage 15

  Rosmalen

  Molenhoekpassage 19

  Rosmalen

  Kerkstraat 45

  's-Hertogenbosch