Titaniumlaan 72

5221 CK Den Bosch

Huurprijs
€ 1625,- per maand excl. BTW.

Een instapklare bedrijfsunit, bedrijfsruimte/kantoorruimte op bedrijvenpark “Treurenburg” , een modern gemengd bedrijventerrein van hoge kwaliteit gelegen op zichtlocatie in het noordelijke deel van ’s-Hertogenbosch. Het bedrijvenpark heeft een langgerekte vorm en ligt tussen het spoor naar Utrecht en het groene buitengebied en kent een goede uitvalsbasis, nabij de op- en afritten van snelwegen A59 (Maasroute) en A2 (Amsterdam-Maastricht) en het centrum van Den Bosch.

Het betreft een hoekunit van bruto ca. 140 m² gelegen in een onder vernieuwende architectuur gebouwd bedrijfscomplex, bestaande uit in totaal zestien units. Het object heeft door de hoekligging veel lichtinval en is derhalve uitermate geschikt als showroom- /kantoorruimte. Vanzelfsprekend biedt deze unit ook een prima klimaat voor assemblagewerkzaamheden.

Via de entree komt u via de trap op de verdieping. Hier treft u 2 kantoorkamers en een nette pantry op de gang. Vanuit de entree komt u tevens in de bedrijfsruimte, waar ook een pantry is geplaatst en de overheaddeur zich bevindt. De toiletruimte bevindt zich ook op deze begane grond.

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark “Treurenburg”. Het bedrijvenpark heeft een langgerekte vorm en
ligt tussen de spoor naar Utrecht en het groene buitengebied en kent een goede uitvalsbasis,
nabij de op- en afritten van snelwegen A59 (Maasroute) en A2 (Amsterdam-Maastricht).

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer goed bereikbaar, en er is een bushalte in de nabijheid.

 

 

  Reageer op Titaniumlaan 72   Anderen bekeken ook

   Titaniumlaan 72

   Den Bosch

   Molenhoekpassage 15

   Rosmalen

   Molenhoekpassage 19

   Rosmalen